ljekovitamockurana7

Menu

Zaboravljena šifra? | Zaboravljeno korisničko ime? | Registruj se
  • Indeks
  • » Članovi
  • » Minka
  • » Profil

Postovi

Postovi

Dec-13-2014 09:13 PM
Kategorija: Ljekovita Moc Kur'ana
Forum: Liječenje

MashAllah ,Elhamdulillah Allahova blagodat

Dec-13-2014 09:10 PM
Kategorija: Ljekovita Moc Kur'ana
Forum: Razno

Selam !

Lijepa i poucna prica ,u danasnje vrijeme braca i sestre koji se vracaju Uzvisenoj vjeri Islamu imaju jaku cvrstocu dina ,cinimi se da su ponekad cvrsci u vjeri nego mi koji smo rodjeni u Islamu.

Dec-03-2014 12:09 AM
Kategorija: Ljekovita Moc Kur'ana
Forum: Liječenje

Es selamu 'alejkum we rahmetullahi we berekatuhu postovana braćo i sestre  na ovom jako poučnom forumu .


Pokušaću kroz ovaj tekst da prenesem i podjelim sa vama moje iskustvo u liječenju od sihra i džina ,a koje je trajalo oko tri godine.Borba sa ovim iskušenjem nije bila nimalo laka ,hvala Gospodaru Allahu dž.š koji me uputi na ovu web stranicu i na brata Senada ,dugo sam lutala i tražila pomoć kako bi se oslobodila od sihra i džina .Odlazila sam kod raznih učača rukje bilo je pomaka ali se stanje vraćalo unazad i pomak u liječenju je tapkao u mjestu.


Moram da priznam da nisam bila striktna oko izvršavanja farza ,moj namaz je bio krnjav preskakala sam nisam bila propisno obučena-pokrivena ali Elhamdulillah ima već  dvije godine pokrila sam se i ne napuštam namaz .
Moji simptomi koje sam imala bili su jako izraženi počev od nesanice,ružni snova ,znojenja ,veliki umor izražen ujutro,ljenost u izvršavanju lične higijene,konstantan bol u predjelu stomaka ,glavobolja,trnjenje-trnci u lijevoj ruci .
Npr :”ako zaspim oko 3 ujutro probudi me lupanje-kucanje u prozor ,podignem se i pogledam nema nikog ,ponekad osjetim prisustvo nekog u sobi  ili osjecaj da sam budna a nemogu pomjeriti ni jedan dio tijela”. Subhan’Allah svašta se dešavalo .
Obratila sam se ljekaru ,te izvršila sve pretrage ,nakon ovih pretraga nisu mogli pronaći ništa već njihova diagnoza je bila šizofrenija i počela sam ta koristim tablete koje nisu imale efekta ,samo sam bila još više umorna jednom rečju nadrogirana.
Započela sam da tražim pomoć u vjeri i počela sam da odlazim na seanse rukje ,odlazila sam kod nekoliko učača ali nije bilo pomaka ,kako da objasnim bude nekoliko dana uredu i opet se vrati isti problem a možda i gori ni sama neznam.
Stupila sam u kontakt sa bratom sa ove web stranice ,tačnije poslala sam mu e'mail na koji je on odgovorio nakon nekoliko dana ,pošto je brat bio daleko od mene “na drugoj strain svijeta”,ja u Evropi a on u Australiji nije bilo mogućnosti da dođe do mene ili ja do njega da mi uči rukju,ja sam predložila da mi uči putem skaypa .Objasnio mi je da izbjegava učiti rukju na skaype i da potražim nekog koje bio bliži meni i predložio mi je jednog brata u Maoči i jednog u Zavidovići ali ja sam odbila i bila uporna da on uči rukju na skaypu.Pristao je uz objašnjenje da moj muž i svekar budu pored mene te im pojasnio šta se može dešavati i kako da postupe .
Rukja je započela i nakon 5 minuta učenja pojavile su se reakcije ,bila sam prisebna i svjesna ali nisam mogla kontrolisati svoje tijelo ,reakcije su bile ogromne :”trzanje  glavom,plač,vrištanje,neizdržljiv bol u stomaku i nakon 20-tak minuta izgubila sam svijest od tog trena ničeg se nesećam ,pošto je tu bio prisutan moj muž,brat i svekar oni su mi poslije pričali sta se izdešavalo.Hvala Allahu dž.s i Njegovoj Moći.

U toku rukje sam puno vrištala udarala nogom od pod ,izbacivala sam bijelu pjenu ,svađala se  sa bratom što mi je učio rukju,tijelo se smirivalo i ponovo dobijlo reakciju trzanjem ,drhtanje .Poslije su mi moji objasnili šta se dešavalo.
Rukja je trajala oko jedan sat i poslije nekoliko minuta sam došla svijesti ,ali odmah nakon toga sam počela da naglo povraćam ,te sam osjećala umor i iscrpljenost,nakon nekoliko minuta poslije sam osjetila lakoću u prijedjelu prsa i praznina u stomaku.

Ovo je moja prva rukja kod brata i hvala Allahu na svakom stanju ,sledeća rukja je za sedam dana opet putem skaypa .Ovaj sam tekst htijela podjeliti sa vama iz razloga sto sam po prvi put nakon mnogih rukja osjetila olakšanje odmah i evo već četiri dana normalno spavam ,nema bola u stomaku ,glavobolja se smirila ali je još ima.
Komentar brata je da će se nastaviti rukja i da još nije završeno.

Nastavice se....

  • Indeks
  • » Članovi
  • » Minka
  • » Profil

Forum Info

Forum Statistika
 
Ukupno tema:
290
Ukupno anketa:
4
Ukupno postova:
51
Info člana
 
Ukupno članova:
336
Najnoviji član:
Enko
Članovi Online:
0
Musafiri Online:
94

Online: 
Nema članova online
FaLang translation system by Faboba