ljekovitamockurana7

Menu

Zaboravljena šifra? | Zaboravljeno korisničko ime? | Registruj se

Pravila foruma

Forum Ljekovita Moc Kur'ana je otvoren za sve bez obzira na vjeru i naciju, sve dok se pridržavaju nekih osnovih pravila ovog foruma.
Glavni i osnovni cilj ovog foruma jeste da se pomogne onima koji traže savjet ili pomoć.
Par pravila kojih bi se trebali pridržavati svi članovi ovog foruma su:

  1. Sve nove teme i postovi treba da su bliske sa tematikom foruma koja se obrađuje i za izjava pojedinaca na ovom forumu ne stoji nitko osim samog autora.
  2. Forum bi trebao da se razlikuje po ozbiljnosti od drugih foruma i da pojedinci ne daju svoja misljenja kada je stav Islama po tom pitanju jasan. Svi postovi u kojima se budu vrijedjale islamske vrijednosti i islamsko ucenje, te vrijedjanje casnih ashaba i ostalih generacija muslimana, ce bez upozorenja biti obrisani.
  3. Osoba koja rigorozno bude ponovila istu gresku, ce, bez upozorenja, biti odstranjena sa foruma na neko vrijeme. Ukoliko i dalje korsnik nastupi sa provokacijma, njegova IP adresa će biti blokirana.
  4. Svi postovi u kojima dođe do vrijedjanje i prozivanje na licnoj, nacionalnoj, mezhebskoj, rasnoj, spolnoj ili drugoj osnovi, ce bez upozorenja biti sankcionisan (izbrisan, prepravljen). Takodje, postovi sa terminima tipa: vehabija, pogrdan naziv za sufije, novator, nemezheblija, krivo-akidas (i svi ostali sa kojima musliman nije zadovoljan da ga se proziva i naziva) ce biti uklonjeni sa foruma
  5. Svi članovi koji se registruju više puta, moraju se odlučiti koji nick da koriste a ostali će biti pobrisani. Korisnik će se odlučiti, nakon što bude upozoren, koji nick će koristiti u daljem učesšću na forumu
  6. Molimo vas da se strogo drzite teme na kojoj ucestvujete i da od datih temi ne pravite dopisivanje licne prirode ili skretanje sa teme. Moderator ima pravo, obrisati svaki post koji se ne tice date teme posta.
  7. Ukoliko se registrujete da provocirate, izlazete se mogucem iznosenju u javnost vase e-mail adrese, ISP provajdera i IP adrese. Stoga imajte na umu kao novi clan da pisete odmjereno i polahko.
  8. Admistracija zadržava pravo da mjenja određena pravila u pravilniku

Forum Info

Forum Statistika
 
Ukupno tema:
293
Ukupno anketa:
4
Ukupno postova:
51
Info člana
 
Ukupno članova:
341
Najnoviji član:
Ilda
Članovi Online:
0
Musafiri Online:
158

Online: 
Nema članova online
FaLang translation system by Faboba